Arrangementer og Billetter

Arrangementer og Billetter


Vores kulturarrangementer ligger typisk på en fredag eller lørdag aften, de kræver billet og må som regel betegnes som voksenarrangementer. Det begrænsede antal gæster og det modne publikum giver en rar og intim stemning. Alle kan sidde bekvemt til bords med mulighed for at rejse sig og strække benene undervejs. Du har altså mulighed for at opleve de optrædende på tæt hold uden at få trådt hælene ned eller blive væltet omkuld på grund af trængsel.


Traktementet er ikke pincetpyntet Michelin-style, men maden er fremstillet fra bunden og med prima råvarer. Vi har ofte en eller flere gæstekokke på besøg, køber maden fra et ambitiøst catering-firma, hvis vi da ikke laver maden selv.


Kom frisk, og lad os nyde hinandens selskab, et godt måltid og de store kunstnere.


Pris og nærmere beskrivelse finder du ved at klikke på arrangementerne (linket virker først, når billetterne er sat til salg). Billetsalg annonceres i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på vores kontaktside.


Husk at bestille middag, hvis du vil deltage i fællesspisningen før koncerten. Det gøres i forbindelse med billetkøbet.


I det utænkelige tilfælde, at et arrangement skulle blive aflyst, bliver billetterne selvfølgelig refunderet. Bemærk, billetter refunderes som udgangspunkt ikke, hvis du selv bliver forhindret - giv i stedet din billet til en ven.


Sådan ser vores 2020-kalender ud for nuværende:
8. August 2020

Glostrup Trioen med Alice Carerri


Vi nød sidste års koncert med disse fire kunstnere så meget, at vi har inviteret dem igen. Kom og oplev endnu et Jazz topmøde med deltagelse af de legendariske: Torben Kjær (piano), Henrik Dhyrbye (bas) og Ole Stensberg (trommer). I front står charmerende og talentfulde Alice Carreri (vokal).


Glostrup Trioen spiller Duke Ellington style 'American Music'.


Køkkenet tilbyder en tapastallerken (fås også i vegetarudgave) med kage af årstidens frugt/bær til dessert

.

31. oktober 2020

Tue West kvartet


UDSOLGT!


Tue West var forbi vores scene for tre år siden med sit band. De leverede en fantastisk koncert - Vi nød de smukke sange og den karismatiske optræden i fulde drag.


Efter et par albumudgivelser, den senest skulle være lige påtrapperne her i efteråret 2020, optræder han igen Hos Olsens med sit band og en håndfuld nye sange.


Køkkenet tilbyder et varmt efterårsmåltid med dessert (også i vegetarudgave).Læs mere og køb billetter her

.