Arrangementer og Billetter

Arrangementer og Billetter


Vores kulturarrangementer ligger typisk på en lørdag aften, de kræver billet og må som regel betegnes som voksenarrangementer. Det begrænsede antal gæster og det modne publikum giver en rar og intim stemning. Alle kan sidde bekvemt til bords med mulighed for at rejse sig og strække benene undervejs. Du har altså mulighed for at opleve de optrædende på tæt hold uden at få trådt hælene ned eller blive væltet omkuld på grund af trængsel.


Traktementet er som regel ikke pincetpyntet Michelin-style, men maden er fremstillet fra bunden og med prima råvarer. Vi har ofte en eller flere gæstekokke på besøg, køber maden fra et ambitiøst catering-firma, hvis vi da ikke laver maden selv.


Kom frisk, og lad os nyde hinandens selskab, den gode mad og de store kunstnere.


Pris og nærmere beskrivelse finder du ved at klikke på arrangementerne (linket virker først, når billetterne er sat til salg). Billetsalg annonceres i vores nyhedsbrev - du kan tilmelde dig på vores kontaktside.


Husk at bestille middag, hvis du vil deltage i fællesspisningen før koncerten. Det gøres i forbindelse med billetkøbet. I det utænkelige tilfælde, at et arrangement skulle blive aflyst, bliver billetterne selvfølgelig refunderet. Bemærk, billetter refunderes som udgangspunkt ikke, hvis du bliver forhindret - giv i stedet din billet til en ven.


Sådan ser vores 2019-kalender ud for nuværende:


4. maj

The Blues Overdrive.

Bandet har vundet titlen 'Album of the year' hele 2 gange ved European Blues Awards, der afholdes hvert år i Manchester England. Senest i 2018 med albumet 'Overdrive Live'. Deres formkurve og popularitet er stejlt stigende - Kom og hør bandet Hos Olsens inden de bli'r så store, at vi ikke har råd til at hyre dem længere ;-)


8. juni

Gourmet pop-up ved Denny (Omegn & Venner i Torvehallerne København) og Esben (Rødder).


29. juni

Vores lokale musikstjerner Stefan Mouldvad, Torben Westergaard, Jesper Bo, Anders Provis spiller deres favorit ROCK-numre.


23. august

Big Creek Slim Band (Prisvindende BLUES med sorte rødder).