Arrangementer og Billetter

Arrangementer og Billetter


Vores kulturarrangementer ligger typisk på en lørdag aften, de kræver billet og må som regel betegnes som voksenarrangementer. Det begrænsede antal gæster og det modne publikum giver en rar og intim stemning. Alle kan sidde bekvemt til bords med mulighed for at rejse sig og strække benene undervejs. Du har altså mulighed for at opleve de optrædende på tæt hold uden at få trådt hælene ned eller blive væltet omkuld på grund af trængsel.


Traktementet er som regel ikke pincetpyntet Michelin-style, men maden er fremstillet fra bunden og med prima råvarer. Vi har ofte en eller flere gæstekokke på besøg, køber maden fra et ambitiøst catering-firma, hvis vi da ikke laver maden selv.


Kom frisk, og lad os nyde hinandens selskab, den gode mad og de store kunstnere.


Pris og nærmere beskrivelse finder du ved at klikke på arrangementerne (linket virker først, når billetterne er sat til salg). Billetsalg annonceres i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på vores kontaktside.


Husk at bestille middag, hvis du vil deltage i fællesspisningen før koncerten. Det gøres i forbindelse med billetkøbet. I det utænkelige tilfælde, at et arrangement skulle blive aflyst, bliver billetterne selvfølgelig refunderet. Bemærk, billetter refunderes som udgangspunkt ikke, hvis du bliver forhindret - giv i stedet din billet til en ven.


Sådan ser vores 2019-kalender ud for nuværende:4. maj

The Blues Overdrive.

Bandet har vundet titlen 'Album of the year' hele 2 gange ved European Blues Awards, der afholdes hvert år i Manchester England. Senest i 2018 med albumet 'Overdrive Live'. Deres formkurve og popularitet er stejlt stigende - Kom og hør bandet Hos Olsens inden de bli'r så store, at vi ikke har råd til at hyre dem længere ;-)29. juni

The Whalers

Ud af Hvalsøs sumpområder dukker et nyt band: The Whalers. Et band, hvor alle fire medlemmer synger lead-vokal, og som bekender sig til sumpede grooves, beskidt guitar og cool keys. I dette hypnotiske lydunivers genaktualiserer The Whalers et bredtfavnende repertoire af mindre kendte numre fra kunstnere som Waits, Harrison, CV Jørgensen, Toussaint m.fl.

Når man ser på line-up i The Whalers, finder man yderst velrenommerede – og lokalt bosiddende – musikere med mange års erfaring bag en række af de større danske og udenlandske navne indenfor rock-pop og jazz såsom The Sandmen, Anne Linnet, Søren Kragh-Jacobsen, Glen Hughes, Frederik Lundin og mange flere.

En aften med The Whalers er en aften i musikkens tegn, hvor indlevelse og atmosfære er centralt.

 

Stefan Moulvad: Guitar og vokal, Jesper Bo Hansen: Keyboards og vokal, Torben Westergaard: Bas og vokal og Anders Provis: Trommer og vokal.


Læs mere og køb billetter her.23. august

Big Creek Slim Band

Big Creek Slim alias Marc Rune gør blueshistorien levende med rå, autentisk og nærværende blues.

Han har en stemme og feelin’ uden lige og spiller lowdown blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Når man hører ham synge får man et chok…..det går rent ind – er råt og nærværende – han tryllebinder sit publikum!  I løbet af de seneste ti år har han udviklet sin egen stil, der har dybe rødder i den sorte blues.


Big Creek Slim fik i 2015 titlen som "Årets Danske Bluesnavn" og vandt i i 2013 Danish Blues Challenge. Utallige rejser med guitaren har bragt ham vidt omkring, og han har boet og rakket rundet i Louisiana, Mississippi, Arkansas, Alabama og Tennessee. Han er pt. bosat i Brasilien, hvor han lever af at spille blues.


Netop nomineret til Danish Music Award - Best Blues Album 2019 - First Born
Danish Music Award - Best Blues Album 2017 - Good Mill Blues
Danish Music Award - Best Blues Album 2016 - Keep My Belly Full
Danish Blues Name of the Year 2015
Danish Music Award Nominee - Best Blues Album 2015 - Hope For My Soul
Danish Blues Challenge Winner 2013


Line up Hos Olsens den 23 august:
Marc 'Big Creek Slim' Rune, (guitar, vokal)
Niels ‘Nello’ Mogensen (bas)
Peter Nande (harpe)
Mikko Peltola (trommer)


Læs mere og køb billetter her.


21. september

Gourmet pop-up.

Kom med til langbordsmiddag, når superkokkene fra 'Rødder' og 'Omegn og Venner' forlader Hovedstaden for en dag for at 'poppe up' Hos Olsens. Der bliver fem serveringer - En menu lavet på de bedste lokale og økologiske råvarer i sæson.


Læs mere og køb billetter her.


12. oktober

Glostrup Trioen

Duke Ellington style 'American Music'. Jazz topmøde med deltagelse af fantastiske Torben Kjær (piano), Henrik Dhyrbye (bas) og Ole Stensberg (trommer). Disse herrer har spillet med Jazz-giganter som Dexter Gordon, Ben Webster, Roy Eldridge, Dissy Gillespie og NHØP. Ja, du læste rigtigt! Det er tre ERFARNE herrer med blændende CV'er ;-). Med sig på scenen har de skønne Alice Carreri, som tilhører den nye generation af meget talentfulde sangerinder, der følger i sporet efter anerkendte og etablerede kunstnere som Cæcilie Norby og Sinne Eeg.


Vi laver hulestemning i orangeriet med ild i pejs og stearinlys - Og serverer jazz middag, rødvin, hjemmebrygget øl, cider, Gin & Tonic mm.Læs mere og køb billetter her.
              

              Going up
BCS 03
BCS 02
Billede olsens 1
Porchetta og løg
Udklip