Arrangementer og Billetter

Arrangementer og Billetter


Vores kulturarrangementer ligger typisk på en lørdag aften, de kræver billet og må som regel betegnes som voksenarrangementer. Det begrænsede antal gæster og det modne publikum giver en rar og intim stemning. Alle kan sidde bekvemt til bords med mulighed for at rejse sig og strække benene undervejs. Du har altså mulighed for at opleve de optrædende på tæt hold uden at få trådt hælene ned eller blive væltet omkuld på grund af trængsel.


Traktementet er som regel ikke pincetpyntet Michelin-style, men maden er fremstillet fra bunden og med prima råvarer. Vi har ofte en eller flere gæstekokke på besøg, køber maden fra et ambitiøst catering-firma, hvis vi da ikke laver maden selv.


Kom frisk, og lad os nyde hinandens selskab, den gode mad og de store kunstnere.


Pris og nærmere beskrivelse finder du ved at klikke på arrangementerne (linket virker først, når billetterne er sat til salg). Billetsalg annonceres i vores nyhedsbrev - du kan tilmelde dig på vores kontaktside.


Husk at bestille middag, hvis du vil deltage i fællesspisningen før koncerten. Det gøres i forbindelse med billetkøbet. I det utænkelige tilfælde, at et arrangement skulle blive aflyst, bliver billetterne selvfølgelig refunderet. Bemærk, billetter refunderes som udgangspunkt ikke, hvis du bliver forhindret - giv i stedet din billet til en ven.


Sådan ser vores 2019-kalender ud for nuværende:4. maj

The Blues Overdrive.

Bandet har vundet titlen 'Album of the year' hele 2 gange ved European Blues Awards, der afholdes hvert år i Manchester England. Senest i 2018 med albumet 'Overdrive Live'. Deres formkurve og popularitet er stejlt stigende - Kom og hør bandet Hos Olsens inden de bli'r så store, at vi ikke har råd til at hyre dem længere ;-)29. juni

The Whalers

Ud af Hvalsøs sumpområder dukker et nyt band: The Whalers. Et band, hvor alle fire medlemmer synger lead-vokal, og som bekender sig til sumpede grooves, beskidt guitar og cool keys. I dette hypnotiske lydunivers genaktualiserer The Whalers et bredtfavnende repertoire af mindre kendte numre fra kunstnere som Waits, Harrison, CV Jørgensen, Toussaint m.fl.

Når man ser på line-up i The Whalers, finder man yderst velrenommerede – og lokalt bosiddende – musikere med mange års erfaring bag en række af de større danske og udenlandske navne indenfor rock-pop og jazz såsom The Sandmen, Anne Linnet, Søren Kragh-Jacobsen, Glen Hughes, Frederik Lundin og mange flere.

En aften med The Whalers er en aften i musikkens tegn, hvor indlevelse og atmosfære er centralt.

 

Stefan Moulvad: Guitar og vokal, Jesper Bo Hansen: Keyboards og vokal, Torben Westergaard: Bas og vokal og Anders Provis: Trommer og vokal.


Køb billetter til koncerten med The Whalers og eventuel middag her.23. august

Big Creek Slim Band (Prisvindende BLUES med sorte rødder).21. september

Gourmet pop-up.

Kom med til langbordsmiddag, når Rødder sammen med Omegn og Venner kommer på besøg. Der serveres en fem retters menu lavet på de bedste lokale og økologiske råvarer i sæson. Læs mere om traktementet og køb billetter her (endnu ikke sat til salg).

;-)
Denny, Esben og Lars