Bistro og kulturarrangementer

Bistro- og kulturarrangementer

 

Vi drømmer om at blive et yndet udflugtsmål for lokale og andre med lyst til "en tur på landet". Omgivelserne er familievenlige med trampolin, kælekaniner, rollespilsvåben og ATV-kørsel. Vores gæster kan holde picnic under de gamle æbletræer eller nyde et glas i vores nyindrettede orangeri mellem palmer og vinranker.

 

Et par gange om ugen vil vi tilbyde "Dagens ret" i vores bistro eller som take-away. Hold udkik efter vores skilt, når du suser forbi på Hovedvejen - eller tjek vores hjemmeside, hvis du vil vide, hvad der foregår hos Olsens. På kontaktsiden kan du desuden registrere dig som modtager af vores nyhedsbrev.

 

Det er også planen at afholde større kulturarrangementer så som koncerter, stand-up shows, teater, grisefest osv. Vi har lokalerne, børnevenlige omgivelser, lydanlæg, køkken, alkoholbevilling og langt til nærmeste nabo - kort sagt...alt, hvad der skal til for at holde nogle store fester med det hele.

 

Derfor tilbyder vi også, at være værter for dit private arrangement. Kom forbi, og få et tilbud på en konfirmation, rund fødselsdag, bryllup eller lignende. Hent oversigt over lokalerne.

 

Opvarmning til Jazz

Vores store serveringsterrasse ligger lige ud til æbleplantagen, så du kan nyde synet af frugttræerne og dyrelivet, mens du spiser og drikker. Skulle vejret drille, finder du læ i orangeriet, der er dejligt lunt, så snart der er lys.

Opdækning på plankebord med årstidens pynt

Opdækning på plankeborde med årstidens pynt.

Der nydes grisefod

Intet går til spilde

Bøvs

Husets eget bryg fra fad

Den bliver vred, når den vågner

Pattegrisen får sprøde svær

Live jazz

Anders Provis & Friends PerGitte

 

Bjarke Falgren og Jens Lysdal